Spoed tijdens kantooruren? Bel 0546 - 81 22 25 en toets 1

MijnGezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een patiëntportaal waarmee u online zelf 24 uur per dag gezondheidszaken kunt regelen. MijnGezondheid.net maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren. Om gebruik te kunnen maken van MijnGezondheid.net moet u zich eerst aanmelden. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.

Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie? Beide kunt u op www.DigiD.nl aanvragen.

Ook kunt u de app MedGemak op uw smartphone of tablet installeren, hierbij hoeft u slechts eenmalig in te loggen.

Wat kunt u doen met MijnGezondheid.net?

 • Afspraak maken in de agenda van één van de huisartsen of doktersassistentes
  (op dit moment niet mogelijk vanwege de corona maatregelen)

  Plan zelf een afspraak in de agenda van de huisarts of doktersassistente. Vergeet niet om na het maken van een afspraak te controleren of deze vermeld staat door bij “mijn dossiers” – “afspraken en acties” te kijken. U kunt de afspraak toevoegen aan uw agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.
 • Herhaalrecepten bestellen
  Bestel uw herhaalrecept veilig online. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal geneesmiddelinformatie beschikbaar. U kunt zelf een actueel overzicht printen van uw medicijnen voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist gaat.
 • e-Consult
  Stel een niet dringende vraag aan een medewerker van uw huisarts of apotheek en krijg per e-mail binnen 2 werkdagen antwoord. Zo krijgt u vertrouwelijke berichten van uw huisarts of apotheek veilig in MijnGezondheid.net
 • Laboratoriumuitslagen
  Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken.
 • Medisch dossier
  MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. Er is ruimte om uw eigen persoonlijke aantekeningen te maken. Het is tevens mogelijk om aantekeningen van de huisarts of assistente na het consult in te zien.

Alleen als u bent ingeschreven als patiënt bij Huisartsenpraktijk Vincenten kunt u gebruik maken van deze service. U kunt als ouder uw minderjarig kind aanmelden.

Om gebruik te maken van MijnGezondheid.net, meldt u zich eerst (eenmalig) aan. Klik hieronder op het logo

 

AANMELDEN

 

 

 

Hierna logt u met DIGID in op:

https://home.mijngezondheid.net

Er is een app te downloaden voor uw smartphone, tablet of desktop.
Ga hiervoor naar uw appstore of playstore en download de app genaamd: MedGemak