Spoed tijdens kantooruren? Bel 0546 - 81 22 25 en toets 1

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Huisarts L. Eidhof is aanwezig op dinsdag, donderdag, vrijdag.
Huisarts L. Kurt is aanwezig op maandag, woensdag, donderdag.

Het heeft onze voorkeur dat u zoveel mogelijk bij dezelfde huisarts komt, zodat u een vast aanspreekpunt heeft in de praktijk. De huisartsen nemen bij afwezigheid wel voor elkaar waar.

Een afspraak maken

De praktijk is elke werkdag geopend van 08:00 tot 17:00 uur.

Tussen 10:00 en 11:00 zijn wij in verband met overleg uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar. Tussen 14:30 en 15:30 zijn wij vanwege spreekuur van de assistente en andere werkzaamheden ook alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar ons algemene nummer. Bij spoed toets 1.

Meer tijd

In principe duurt een afspraak bij de huisarts 10 tot 15 minuten. Heeft u meerdere vragen of klachten? Geef het dan aan bij het maken van de afspraak. Dan kunnen wij extra tijd voor u inplannen.

Telefonisch spreekuur

Telefonisch overleg met uw huisarts kunt u via de assistente aanvragen. Zij zal u vragen naar de reden om dit zo goed mogelijk in te kunnen plannen.

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn naar de praktijk te komen dan kunt u een huisbezoek aanvragen. Indien mogelijk voor 10:00 uur.
Wij ontvangen u echter bij voorkeur in de praktijk omdat daar alle medische faciliteiten voor onderzoek en/of behandeling aanwezig zijn. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Waarneming

Tijdens vrije dagen en vakanties neemt de Huisartsengroep Almelo voor elkaar waar.
Bij afwezigheid van uw huisarts na een nachtdienst en bij langdurige afwezigheid door ziekte wordt er waargenomen door de huisartsen uit de waarneemgroep. Informatie over de waarneming krijgt u via ons algemene telefoonnummer.

Spoedgevallen

Levensbedreigende situatie?
Bel dan eerst 112

Heeft u zeer dringend een arts nodig?
Bel de praktijk op 0546 - 81 22 25 en toets 1

Buiten kantooruren?
Bel de Centrale Huisartsen Post 088 - 5880588